Actueel

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en activiteiten van Topcasco.

Kapconstructie, Amersfoort

19 april 2018

Begin van de week zijn de schuine- en platdakelementen voor het appartementencomplex in Amersfoort geleverd en gemonteerd.

Klik hier voor meer projectinformatie.

Kapconstructie woning, Geersdijk

19 april 2018

De voorbereiding voor de kapconstructie met kreupele stijl, zoldervloer en compleet afgetimmerde dakkapellen is afgerond. Op dit moment worden de elementen in onze eigen fabriek geproduceerd.

Klik hier voor meer projectinformatie.

Appartementencomplex, Amersfoort

13 april 2018

Nog net voor het weekend in geluiden wordt zijn de dakelementen en dakkapellen voor appartementcomplex in Amersfoort transport gereed gemaakt.

Aanbouw boerenwoning, ‘s-Gravenpolder

3 april 2018

Vorige week weer een mooie opdracht in ontvangst mogen nemen om de uitbreiding van een boerenwoning in ‘s-Gravenpolder in houtskeletbouw elementen uit te mogen voeren. De buitenzijde van de buitenwanden word bekleed met houten verticale zwarte delen en het dak met zink.

Appartementencomplex “De Wielingen”, Cadzand-Bad

30 maart 2018

Deze week hebben we weer een mooie opdracht ontvangen voor het leveren en monteren van dakelementen voor project 9 luxe appartementen a/d Boulevard “De Wielingen” in Cadzand-Bad. Een prachtig ontwerp van de Architecten Alliantie uit Goes .

Klik hier voor meer projectinformatie

Montage vrijstaande woning, Kapelle

30 maart 2018

Gisteren zijn we gestart met de montage van een vrijstaande woning in de Zuidhoek in Kapelle. Een prachtige lentedag voor de montageploeg!

Klik hier voor meer projectinformatie.

Ecolodges (Greenhuus), Ouddorp

22 maart 2018

Gisteravond hebben GreenHuus Technologies, CEO Kees van Wuyckhuyse en Topcasco (Douwe Leerstra en Mardick Minnaard)de opdrachtbevestiging voor de bouw van GreenHuus Kabbelaarsbank getekend. We kunnen dus starten met 30 stuks Ecolodges!

Bedankt Greenhuus Technologies, voor deze mooie opdracht we zijn er ontzettend trots op dat we deel mogen nemen om dit mooie prestigieuze, circulaire (Cradle to cradle inspired) , Biobased & Autarkische project te mogen gaan bouwen.

 

Klik hier voor meer projectinformatie

 

Vrijstaande woning, Hendrik Ido Ambacht

19 maart 2018

Afgelopen week mochten we weer een hsb opbouw voor een woning in Hendrik Ido Ambacht leveren en monteren.

Klik hier voor meer projectinformatie.

 

Dakelementen 12 woningen Rietpluimen, Kortgene

16 maart 2018

Afgelopen week hebben we weer een mooie opdracht mogen ontvangen voor het leveren en monteren van de prefab dakelementen, zoldervloeren en dakkapellen voor 12 woningen Rietpluimen te Kortgene.

Klik hier voor meer projectinformatie.

2^1 kapwoning, Middelburg

15 maart 2018

De engineering van deze energiezuinige houtskeletbouw 2^1 kapwoning te Middelburg is in volle gang, volgende maand starten we met de productie. De woning wordt voorzien van cellulose in buitenwanden en dakelementen en wordt dampopen geconstrueerd (zonder dampremmende folie aan de binnenzijde). Tevens worden er diverse stalen spanten en houten Lariks spanten gemonteerd. Medio mei wordt de woning gemonteerd!

 

Klik hier voor meer projectinformatie.